Tel: +31(0)10 415 51 55
Email: info@Ixushardware.nl

Контактная информация

Home About us

About us

Welcome to Ixus Hardware www.ixushardware.nl

Ixus hardware biedt dienstverlening op het gebied van ‘end-of-life’ IT Asset Management. Onze diensten zijn:

  • Inkopen en verkopen van gebruikte hardware
  • Gecertificeerd schonen van gebruikte hardware met Blancco technologie
  • Data verwijdering
  • Reporting en remarketing van gebruikte hardware
  • Recycling of duurzaam vernietigen van oude hardware
  • Alle logistieke handelingen die hierbij komen kijken

Wij verrichten met u een evaluatie van de bestaande situatie aan de hand van deze aanpak kunnen wij beoordelen of wij iets voor kunnen betekenen. Wij kunnen uw verouderde, overbodige en ‘end-of-life’ hardware dan overnemen. Hierdoor hoeft u niet meer te bedenken wat ermee moet gebeuren. Dat doen wij voor u.

Ixus hardware verzamelt verouderde IT hardware en maakt dit geschikt voor hergebruik. Wij leveren ook gebruikte, opgeknapte, verouderde en ‘end-of-life’ IT hardware. Ixus hardware regelt de transfer en recycling van gebruikte en verouderde apparaten. Wij zijn een van de meest betrouwbare bedrijven in onze branche en bieden snelle en kwalitatief hoogwaardige Asset Management diensten aan IT Asset eigenaren.

Dankzij jaren ervaring kan Ixus uw verouderde IT hardware voor een scherpe prijs overnemen en kan Ixus u adviseren over de beste manier om de meeste waarde uit uw gebruikte IT hardware te halen. Wij zorgen verder voor alle verdere verwerking.

Ixus hardware geeft u de beste opties en meeste waarde voor uw oude hardware en adviseert u over de beste oplossingen voor uw business. Wij voldoen aan alle juridische en milieuwetgeving en voldoen aan de WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) Directive vereisten voor recycling computers.

Het verwerkings- en recyclingproces bestaat uit een aantal zorgvuldig ontwikkelde stappen. Zie hiervoor het proces wat wij volgen.

()